Нео

Streetstyle: з чим носити кроп-топи цього літа

Сейчас читают: 121
vogue.ua

Укорочені топи, які були особливо популярні серед зірок у 1990-х роках, цього сезону знову повернулися до гардеробів до streetstyle-інфлюєнсерів.

Якщо раніше в кроп-топах модничали Брітні Спірс, Мадонна, Гвен Стефані та Кейт Мосс, то зараз Белла Гадід, Леоні Ханне, Гейлі Бібер та Емілі Ратаковські диктують, як носити цей базовий елемент гардеробу.

Серед найпопулярніших топів вважаються білі та чорні мінімалістичні варіанти, трикотажні моделі на ледь помітних застібках, спокусливі бралети, спортивні моделі на гумці, топи із зав'язками на талії або бантом на грудях.

Цього сезону streetstyle-зірки пропонують не розлучатися з кроп-топами і носити їх щодня. Модниці римують укорочені топи в парі з маскулінними жакетами та спортивними шортами, створюючи образи у стилі biz-leisure, комбінують топи з джинсами з низькою посадкою у стилі 2000-х років, доповнюють ними брючні костюми та поєднують із романтичними спідницями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA