Christian Louboutin обувь Нео Christian Louboutin

Shine bright: найкраще блискуче взуття цього літа

Сейчас читают: 417
vogue.ua

Лелітки, глітер та блискучі кристали – ці елементи декору здатні перетворити будь-яку пару взуття на найефектніший предмет гардероба, що ідеально пасуватиме як для щоденних образів, так і вечірніх раутів.

Vogue. ua розібрався, які блискучі пари варто приміряти вже цього літа. Спекотне літо – сезон різноманітних босоніжок. Фігурні підбори, що давно заполонили тенденції, у поєднанні з блискучими матеріалами вже стали синонімом ідеального літнього рішення.

Знайти такі можна в новій колекції By Far, які, окрім сяйливого взуття, представили й сумки, виготовлені з того ж текстилю, а отже створити по-справжньому яскравий образ не становитиме труднощів.

Популярні нині як розсипи дрібних блискіток, як, наприклад, у The Attico, так і великі камінці, як у Versace. Італійський бренд декорував ними напівпрозору пару, що відсилає до улюблених рибальських сандалій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA