Украина Нео Украина

Made in Ukraine: наймодніші шовкові костюми цього літа

Сейчас читают: 734
vogue.ua

У літню спеку рятують тільки легкі та повітропроникні матеріали. На допомогу приходять льон, бавовна та шовк, що складають основу капсульного літнього гардероба.

Якщо ви вже встигли придбати лляну сорочку й бавовняну сукню за нашою рекомендацією, настала черга вибрати модний шовковий костюм.

Цього сезону українські дизайнери пропонують робити ставку на лаконічні комплекти з шовку в нейтральних відтінках, елегантні спідничні костюми із зав’язками навколо талії, ефектні брючні трійки, а також розслаблені костюми з анімалістичними або квітчастими принтами для відпускного настрою.

Vogue. ua зазирнув у колекції брендів та зібрав найбажаніші шовкові комплекти цього літа. Цікаві фасони, приємний до тіла матеріал, що дарує незабутні тактильні відчуття, цікаві забарвлення й небанальні принти – ось головні складники модного шовкового костюма.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA