Ermanno Scervino Нео Ermanno Scervino

Наймодніші яскраві босоніжки цього літа

Сейчас читают: 868
vogue.ua

Ефектні босоніжки – те, в чому не можна собі відмовляти ніколи, адже вони не лише прикрашають гардероб, але й обдаровують свою володарку жіночністю, плавною ходою та впевненим поглядом.

Крім білих базових пар взуття, які мають бути у кожної модниці в арсеналі, варто звернути увагу на яскраві босоніжки. Придивитися в цьому сезоні варто до соковитої цитрусової палітри, червоних кольорів, відтінків зелені та морської гладі, ефектної фуксії та наївного лілового.

Серед актуальних дизайнів вибирайте босоніжки з тонкими зав'язками, що обіймають щиколотки, пари на високій платформі, родом з 1970-х років, моделі з численними ремінцями та перемичками, варіанти з відкритою п'ятою та ошатні босоніжки, декоровані гліттером, пір'ям або каменем.

За допомогою яскравих відтінків ви легко освіжите ваш літній стиль та зарядитеся позитивним настроєм. Вибирайте рожеві босоніжки з витонченими перемичками Rokh, які стануть вашим найзручнішим літнім взуттям і подарують вам десятки модних літніх образів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA