saint Laurent Stella Maccartney Нео тенденции весна-лето 2022 saint Laurent Stella Maccartney

Корсет – найкраща альтернатива топам цього літа

Сейчас читают: 728
vogue.ua

Незамінний упродовж чотирьох століть дамський атрибут знову триумфально повертається до головних модних тенденцій. Це і не дивно: корсет – мабуть, найкраща альтернатива банальним топам і футболкам.

Цьому елементу гардероба до снаги буквально все: підіграти сексуальним образам Мадонни, вибравши стилізацію на голе тіло, обрати практичне поєднання зі штанами і вільним жакетом, або надихнутися спортивним стилем, віддавши перевагу комбінації зi штанами-карго.

Особливо помітними стали ефектні поєднання корсетів з деніму та загравання на тему стилю biz-leisure. Так, Balenciaga представили denim total look, у який залучили джинсовий корсет і подовжені джинси wide leg.

Свою варіацію образу на тему спортивного стилю показали Stella McCartney: штани-карго з великими кишенями бренд пропонує поєднувати з корсетом та туфлями на підборах – ефектна стилізація для найсміливіших модниць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA