дизайн нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Найгарніші та дуже привабливі: нігті для наречених 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 974
hochu.ua

Кожна жінка мріє про казкове весілля і таке ж життя після нього. Та у день урочистостей наречена бажає виглядати найгарнішою, аби коханий не міг звести з неї очей.

Образ вишуканої та стильної майбутньої дружини довершують не лише дрібні аксесуари, а і манікюр. Раніше ми писали, як виглядає багатошаровий френч, а тепер покажемо наймодніші нігті для наречених 2023 року.У тренді для наречених залишають нігті у нюдових, блідих рожевих та білих тонах.

Доречні декоративні оздоблення: стемпінг, ліпка, стрази і наклейки. Читати також Геометрія, яскраві кольори та блискітки: 10 найстильніших ідей манікюру на короткі нігті (ФОТО) Наймодніші нігті для нареченої у 2023 році — білі із об'ємним декором, перламутрові та бліді рожеві у стилі Барбі.

Форма нігтів може бути будь-якою, в залежності від смаку модниці.@trutaroxana@marin4uktsipan@marin4uktsipan@marin4uktsipanДоречним також є манікюр зі стемпінгом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA