нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Стильний манікюр в жовтих і синій кольорах до Дня Незалежності 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 530
hochu.ua

Модниці все частіше обирають дизайн для нігтів у національних кольорах. У моді також символіка: калина, колосся, Герб та патріотичні надписи.

Раніше ми писали про модний матовий манікюр, а тепер розкажемо, як можна поєднати на нігтях улюблені українські відтінки.Нейл-майстри показали трендові ідеї манікюру в кольорах національної символіки України.

Усе частіше жінки не бояться яскравих нігтів, обираючи жовто-блакитні або червоно-чорні варіанти. Читати також До Дня Незалежності України: модний манікюр з патріотичними стікерами та написами (ФОТО) У моді — 2 кольорі на 2 руки.

Наприклад, права ручка із синіми нігтями, а ліва — із жовтими. Ще на таких нігтях можна зробити контрастний декор. На жовтому — синій, і навпаки.@ekaterinakim_nails@buzz_nail.artPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestУ моді чорні та білі нігті, але по два пальчики на кожній руці — у патріотичних кольорах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA