педикюр нейл-арт нейл-дизайн нігті вересень

ТОП-5 наймодніших кольорів для педикюру на вересень 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 722
hochu.ua

Педикюр завжди довершує жіночий образ, роблячи його звабливим та акуратним. Гарні нігті видно під капроновими колготами чи шкарпетками, тому гель-лак актуальний у будь-який сезон.

Раніше ми писали про гламурний педикюр в рожевих відтінках, а тепер покажемо, як виглядати стильно у вересні цього року.Нейл-майстри визначили наймодніші кольори педикюру на вересень 2023 року.

Ці відтінки вишуканні та універсальні. Вони бездоганно пасуватимуть для жінок різного віку. А ще до них підійде будь-який образ та кольори гардеробу.

Читати також Наймодніший манікюр для вчителів на 1 вересня 2023 (ФОТО) Ці кольори вважаються класикою педикюру. Їх можна оздобити стемпінгом або слайдерами за бажанням, а можна зробити класичний однотонний колір.@masha_patrakovaPinterestPinterest@masha_patrakovaPinterestPinterest@pedicur_salavatPinterestPinterestPinterestЗавжди у моді приглушені, ніжні відтінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA