ремонт балкон дизайн інтер'єру ідеї для дому

Дизайнери показали, як виглядають наймодніші балкони 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 101
hochu.ua

Вирішили оновити інтер'єр на балконі, але досі не визначилися, що там зробити? У нагоді стануть ідеї від дизайнерів. Раніше ми писали, як балкон може продовжити квадратуру кімнати, а тепер розкажемо, як може виглядати ремонт, придуманий професіоналами.Балкон може бути місцем для релаксу або робочою зоною.

Тут можна посадити чимало гарних рослин, перетворивши куточок оселі на фотозону. Читати також Кухня для Дюймовочки та картини-мініатюри: трендові ідеї для інтер'єру кухні (ФОТО) У моді — просторі балкони, з яких зручно оглядати вулицю.

Дизайнери радять не закривати бокові вікна, аби не втратити загальний вигляд з вікна. Читати також Дзеркала незвичної форми: як прикрасити і водночас візуально збільшити простір (ФОТО) На балконі можна пити каву, снідати чи вечеряти.

Романтичної атмосфери додадуть квіти, журнальний столик і підсвітка.Нагадаємо, раніше ми писали про те, який інтер'єр можна зробити у спальні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA