місто Софія Австралія Стиль костюм місто Софія Австралія

Ідеальний костюм для осені 2023: королева Летиція продемонструвала вишуканий образ (ФОТО)

Сейчас читают: 875
hochu.ua

В неділю, 20 серпня, іспанська королева Летиція відвідала фінал чемпіонату світу з футболу серед жінок у Сіднеї. Змагання відбулося між іспанською та британською командами на стадіоні “Австралія”.

Про це пише Hello.Фото: Getty ImagesДля цього заходу королівська особа обрала елегантний яскраво-червоний костюм. Він складався з двобортного блейзера, одягненого поверх чорного топу, та широких штанів із високою талією.

Своє темне волосся Летиція залишила розпущеним. Читати також Гламурна королівська родина Британії: штучний інтелект переніс монархів у світ Барбі (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesРазом з королевою Летицією у президентській ложі була і її донька Софія.

Дівчина була одягнена в кофтинку у чорно-білу смужку та чорні штани. Доповнювали образ чорні закриті босоніжки. Як і її мама, своє світле волосся Софія залишила розпущеним.Фото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Камілла відзначає перший день народження у статусі королеви: як її привітав палац Також раніше ми писали, що королева Летиція показала стильний образ на Майорці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA