нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті 1 вересня

Наймодніший манікюр для вчителів на 1 вересня 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 921
hochu.ua

Незабаром 1 вересня: учні та вчителі готуються до нового навчального року. Підбираючи собі гарний образ на свято, варто звернути увагу на стильний та вишуканий манікюр.

Раніше ми писали про патріотичні варіанти для нігтів, а тепер покажемо трендові дизайни, які пасуватимуть жінкам будь-якого віку.Нейл-майстри показали, яким може бути манікюр у наймодніших вчительок.

У моді — оздоблення декоративними рослинами та геометричні форми. Читати також Геометрія, яскраві кольори та блискітки: 10 найстильніших ідей манікюру на короткі нігті (ФОТО) @nazirova_anna@nazirova_anna@nazirova_annaСтильно виглядатиме тваринний принт, який знову повернувся у топ.

Обирайте чорно-білі кольори в поєднанні з одним улюбленим кольоровим. Завжди актуальні нігті зі стемпінгом. Нейл-майстри радять брати білий декор, який підкреслить вишуканість пальчиків вчительки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA