педикюр нейл-арт нейл-дизайн нігті вересень

Трендовий педикюр на серпень — вересень 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 931
hochu.ua

Останні дні літа дозволяють носити відкрите взуття. У вересні, зазвичай, ще також тепло, і модниці взувають босоніжки або туфлі із відкритим носиком.

Раніше ми писали про патріотичний манікюр до Дня Незалежності, а тепер розкажемо, який педикюр буде в моді на серпень та вересень 2023 року.Майстри представили стильні та універсальні варіанти педикюру, які пасуватимуть під гардероб різного кольору.

Ці дизайни вишукані та незвичні, вони бездоганно довершать образ навіть примхливих модниць. Читати також Ніжки принцеси: як стрази і намистинки зроблять ваш педикюр неперевершеним У моді — теплі відтінки: спокійний жовтий, помаранчевий, шоколадний та бежевий.

Їх можна оздобити золотою пателлю чи стемпінгом. Доречно виконати усі пальчики одного кольору, а один із них оздобити. Не гірше виглядатиме мікс: декор на великому пальчику, а решта — в кольорі.@pedicure_rvPinterestPinterestPinterest@nail_sunnyPinterest@crea'tif_nail@kazak_nail@nailprovocateurPinterest@cymera@pedicur_salavatПродовжує бути актуальним педикюр у рожевих відтінках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA