Стиль сукня знаменитості зіркові образи

Кронпринцеса Мері показала вишуканий образ для урочистих подій (ФОТО)

Сейчас читают: 387
hochu.ua

Так, дружина спадкоємця данського престолу кронпринца Фредеріка і невістка королеви Данії Маргрете II кронпринцеса Мері відвідала ювілейну службу у Крістіансфельді.

Захід відбувся на честь 250-річчя міста, яке з 2015 року входить до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesДля цієї урочистої події кронпринцеса Мері обрала яскраву червону сукню з довгими рукавами та розрізом на лінії декольте.

Доповнювали образ коричневі босоніжки, плаский бежевий капелюшок, прикрашений великою квіткою, та клатч. З прикрас Мері віддала перевагу золотим сережкам та широкому браслету.

Своє густе темне волосся кронпринцеса злегка підкрутила та залишила розпущеним. Читати також Гламурна королівська родина Британії: штучний інтелект переніс монархів у світ Барбі (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesЇї чоловік Фредерік був одягнений в елегантний темно-синій костюм, строкату краватку та білосніжну сорочку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA