місто Вікторія люди страхи Нео місто Вікторія

Настав час вводити тренд на відновлення ресурсу на противагу трудоголізму — експерт з бренду роботодавця Вікторія Антуневич

Сейчас читают: 282
womo.ua

Війна протестувала корпоративну культуру багатьох компаній. Декларативність, заскорузлість постулатів, непрозорість рішень роботодавців, ізольованість керівництва та працівників одне від одного – далеко не повний перелік прогалин, які призвели до репутаційних провалів брендів та конкретних СЕО.

Чи є нові наробки під час війни, які сприяють продуктивності команд? На що буде спрямована післявоєнна корпоративна культура, розказує менеджерка з бренду роботодавця групи компаній Qollabe Вікторія Антуневич.   Які нібито сталі сегменти корпоративної культури не витримали перевірки війною? Це цінності, комунікація та організація робочого процесу.

Найскладніше з цінностями, бо це основа корпоративної культури, те, на чому вона будується, і що її підтримує в кризові моменти.

Саме корпоративна культура визначає те, як компанія працюватиме, та як її співробітники поводитимуться у моменти невизначеності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA