декрет робота

Повернення після декрету під час війни: топ-виклики для професійного зростання

Сейчас читают: 601
womo.ua

Після народження дитини у жінки змінюється не тільки сприйняття власного статусу та тіла, а і бачення професійної реалізації та економічної незалежності.

Частина жінок хочуть змінити попереднє місце роботи, частина — напрямок діяльності. Хтось починає задумуватися про власну справу, наприклад, про перетворення хобі на бізнес.

Є й такі, які знають, що, як раніше вже не буде і не можуть визначитися, куди рухатися далі. І це нормально. Незалежно від того, до якої категорії належить жінка, якщо вона прагне професійної реалізація і фінансової спроможності, все одно проходитиме шлях з декрету на роботу.

З чого почати цей шлях, щоб він був успішним? Проблема не у відсутності робочого місця, а у небажанні змінювати традиції та мислення Материнство — особливий гендерний компонент, який часто не враховують в рекомендаціях щодо пошуку роботи та кар`єрного зростання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA