рецепт їжа випічка сніданок прості рецепти

Смачний сніданок: рецепт вафель з гарбузом та корицею

Сейчас читают: 886
womo.ua

Смачний осінній сніданок — запорука вдалого дня та настрою. Теплі безглютенові, безмолочні вафлі зі смаком солодкого гарбуза, з карамелізованими яблуками та ніжним йогуртом стануть найкращим варіантом для сніданку в жовтні 2024 року. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Зберігайте рецепт та даруйте собі гарний настрій щоранку.  Інгредієнти: Для вафель: 150 г безглютенової борошняної суміші, що сама піднімається 30 г меленого мигдалю ½ ч.

л соди ¼ ч. л крохмалю ½ ч.л розпушувача 1 ч.л кориці щіпка меленого мускатного горіха 2 ст.л цукрової пудри 100 г гарбузового пюре, наприклад, консервованого 2 ст.л оливкової олії 1 ч.

л ванільного екстракту 2 курячі яйця 150 мл мигдалевого або соєвого молока Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін Для карамелізованих яблук: 1 ст.л безмолочного спреду 2 ст.л коричневого цукру 2 яблука, очищені від серцевини й тонко нарізані 125 мл яблучного соку Читайте також: Геловін: 4 коктейлі з алкоголем для моторошної вечірки Для карамельного йогурту: 1 ч.л ванільного екстракту 120 г м’яких фініків без кісточок 1 ч.л свіжого лимонного соку 100 мл мигдалевого молока 1 ст.л кокосової олії першого віджиму 30 г горіхів кеш’ю 200 г натурального соєвого йогурту Читайте також: Манікюр на Геловін: 70 ідей з Pinterest Спосіб приготування: Для вафель покладіть сухі інгредієнти та дрібку морської солі в кухонний комбайн і перемішайте.

В окремій мисці змішайте всі вологі інгредієнти разом. Додайте до сухих інгредієнтів і збийте до утворення однорідного, густого тіста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA