Володимир Зеленський Україна війна в Україні особисте життя відомих людей дні народження відомих людей цитати Володимир Зеленський Україна

Володимиру Зеленському — 46: сильні цитати президента України

Сейчас читают: 305
womo.ua

Сьогодні, 25 січня 2024 року, свій 46-й день народження святкує Володимир Зеленський, шостий Президент України, який увійде в історію як головнокомандувач, який керує країною під час повномасштабного російського вторгнення.

З нагоди дня народження Володимира Зеленського видання WoMo зібрало найпам’ятніші та найважливіші цитати президента. Цитати Володимира Зеленського: Україна жива.

Україна живе. Україна бореться й бʼється. Україна рухається, Україна долає шлях. Україна здобуває. Україна працює. Україна існує. *** Українці сильніші за холод і темряву.

Сильніші за відключення й загрозу блекауту. Українці подолають будь-який дефіцит електроенергії, бо не мають дефіциту стійкості та хоробрості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA