дружба привітання свято листівки

З Міжнародним днем дружби! Надихаючі привітання та листівки

Сейчас читают: 955
hochu.ua

Кінець місяця ознаменувався датою, не чужою кожному. 30 липня — Міжнародний день дружби. І оскільки майже кожен з нас не мислить себе без найкращого друга або подруги, ми вважаємо за потрібне ще раз нагадати про дату і пропонуємо вашій увазі атмосферні привітання з Міжнародним днем дружби і листівки, якими ви можете подякувати своїм близьким за міцну дружбу.Міжнародний день дружби (International Friendship Day) був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН 27 квітня 2011 року (Резолюція A/RES/65/275 на 65-й сесії).

Відтоді країни в усьому світі відзначають свято, вшановуючи один із найщиріших і найдобріших проявів людства, — дружбу. Читати також Подарунок подрузі на день народження: велика добірка оригінальних презентів Знайти справжнього друга — велика цінність, а йти разом по життю — удача.

Пропонуємо вам запланувати зустріч зі своїми друзями, щоб сказати найтепліші слова подяки особисто, а для затравки надішліть душевні привітання з Міжнародним днем дружби в соцмережах.

Міжнародний день дружби, ми впевнені, для величезної кількості людей стане приводом нагадати друзям про те, яку важливу роль вони відіграють у житті, яке місце в серці займають.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA