освіта навчання українська мова дослідження

На якому рівні українці знають іноземні мови — дослідження

Сейчас читают: 650
womo.ua

Володіти якомога більшою кількістю іноземних мов вважається престижно. Без знання хоча б англійської мови досягти успішної кар’єри майже неможливо.

Адже приймаючи на роботу, роботодавці не оминають питання про рівень володіння іноземними мовами. Який відсоток українців серед дорослого населення володіє іншими мовами, окрім української та російської, можна дізнатися за результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, пише Укрінформ. Читайте також: Чи володіють українці іноземними мовами і на якому рівні — дослідження 56% українців бажають підвищувати свій рівень знання іноземної мови.

42% українців не мають ні бажання, ні потреби вивчати іноземну мову. Читайте також: В Україні більшість людей незадоволені освітнім процесом у школі цього року: результати опитування Також зазначається, що 40% українців володіють лише однією іноземною мовою, 23% — двома, 6% — трьома і більше, а 31% українців взагалі не володіють іноземними мовами. Читайте також: Скільки українців спілкуються українською мовою в побуті — дослідження Серед іноземних мов, якими володіють українці, це: англійська (51%), польська (22%), німецька (14%), французська (7%), іспанська (3%) та турецька (1%) мови.

Детальніше про результати дослідження в інфографіці нижче. За інформацією kiis.com.ua The post На якому рівні українці знають іноземні мови — дослідження appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA