Влад Яма Нео Влад Яма

Влад Яма знову розлютив українців: збирається відправити "допомогу" військовим, дістату зі смітника (ФОТО)

Сейчас читают: 321
hochu.ua

Колишній суддя "Танців з зірками" і хореограф Влад Яма знову опинився в центрі скандалу. Якщо раніше підписники засуджували його за те, що він виїхав з Україні після початку повномасштабної війни, то нещодавно обурив українців.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Відомо, що Влад Яма з дружиною Ліліаною та сином Леоном проживають в Америці. Зіркова пара не часто публікує фото, але декілька годин тому в його Instagram-stories розмістив фото.

Читати також Влад Яма намагався піти у політику від партії зрадника Медведчука — хореограф погруз у боргах Так, на фото позував чоловік на вулиці з валізою біля смітника.

За його словами, це сусідська валіза, яку він відправить до "наших героїв". Фолловери звернули на це увагу, заявивши, що Влад Яма розповів про "допомогу"  українським захисникам та захисницям.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Олена Шоптенко висловилася, чи є у Влада Ями шанс "відбілити" репутацію в Україні hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
Влад Яма, який утік від війни, несподівано повернувся в Україну і став на захист ще одного "втікача" hochu.ua /9 месяцев назад
mur.tv
Из малыша в крепыша: 18 котовладельцев похвастались тем, что вырастили из пищащих крошек гордых собой котов mur.tv /9 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA