Концерт Світлана Лобода

"Хай сидить за порєбріком": українці обурилися запланованому концерту Світлани Лободи в Києві

Сейчас читают: 836
hochu.ua

Днями Osocor Residence анонсував сольний концерт Світлани Лободи в Києві. Майбутній благодійний захід заплановано з метою зібрати кошти для клініки "ОХМАТДИТ", однак у Мережі зчинився справжній скандал.

Деталі — дізнайтеся на HOCHU.ua.В анонсі йдеться про те, що на концерті пройде аукціон з унікальними лотами від українських захисників, а всі виручені кошти будуть спрямовані на відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні "ОХМАТДИТ".

Проте українці обурилися, що запрошеною зіркою на виступі буде співачка Світлана Лобода, яка довгі роки працювала в росії. Анонс уже назвали спробами відбілити репутацію артистки, а самих організаторів жорстко розкритикували.

Читати також "Це безглуздо": Лобода розповіла, чому не буде перекладати свої російські хіти (ВІДЕО) Повідомляють, що на концерті Лобода представить свою нову програму "Made in U".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA