собаки діти домашні улюбленці кішка

"Мамо, хочу собаку!": у якому віці краще заводити домашніх тварин

Сейчас читают: 122
hochu.ua

Портал Prosto Way розповів, коли в будинок можна приносити домашню тварину, якщо дитина дуже просить. Якщо хочете, щоб діти максимально допомагали у догляді за котиком чи собачкою, то зачекайте, доки ваші малечі підростуть.

Читати також 5 невибагливих порід собак для найбільш лінивих господарів Фото: UnsplashВсі домашні тварини вимагають певного догляду: вигуляти, нагодувати, облаштувати місце для сну, поміняти наповнення лотка, дати ліки, якщо потрібно.

Якщо вашій дитині і вона дуже просить кішечку або собачку, то будьте готові до того, що займатися твариною будете ви. Зоопсихологи попереджають, що маленька дитина не зможе повноцінно доглядати тварину і котик їй потрібний, скоріше, для ігор.

Але дитині важливо пояснити, що тварина — це не іграшка, а жива істота зі своїми потребами. Фото: UnsplashКрім того, потрібно враховувати й інші фактори, які можуть створити дискомфорт для маленької дитини з появою тварини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA