Саша Бо блогер вагітність новини діти знаменитостей Саша Бо

Саша Бо зізналася, на якому терміні вагітності перебуває і на кого чекає — хлопчика чи дівчинку

Сейчас читают: 869
hochu.ua

Українська блогерка з Івано-Франківська Саша Бо розчулила соцмережі відео, на якому розповідає синам про свою вагітність. Інфлюенсерка розсекретила, на якому терміні зараз перебуває, і навіть натякнула, на кого вона очікує — хлопчика чи дівчинку.

Деталі — на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Саша Бо опублікувала кадри з реакцією її синів на швидке поповнення в їхній родині.

Шестирічний Даня і чотирирічний Женя повеселили соцмережі своєю реакцією. Так, Женя вказав на свій животик і сказав, що всередині нього теж росте дитина, а Даня почав розпитувати маму, коли в них з'явиться братик чи сестричка і яким чином дитину "витягатимуть".Краще тобі поки що цього не знати,— посміялася Саша Бо.

Читати також Пішла стопами Насті Каменських: Сашу Бо захейтили через розіграш дорогого авто за підписку (ВІДЕО) Зараз Саша Бо перебуває на четвертому місяці вагітності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA