гроші музика війна

Українці допомогли росіянам заробити 60 млн євро: як це сталося (ВІДЕО)

Сейчас читают: 958
hochu.ua

Навіть через понад рік війни деякі українці все ще не зрозуміли, що, слухаючи російську музику, вони фінансують російську агресію проти України.

За словами Яніни Соколової, за останній період українці "задонатили" армії рф аж 60 мільйонів євро. Деталі - на HOCHU.ua!В інтерв'ю Славі Дьоміну для його YouTube-каналу Яніна Соколова розповіла, що спільно з Міністерством цифрової трансформації вони розповідали, як російські пісні пов'язані з фінансуванням армії рф.

Виявилося, що тільки за останній період українці збагатили росію на 60 млн євро (це понад 2 млрд грн). Читати також "Клянусь, не знала": Анна Алхім зізналася, що фінансує країну-терористку Завдяки нашому прослуховуванню росіян 60 мільйонів євро податків, тільки за останній період, вони спрямували на свою армію.

Тобто я сиджу ввечері в Києві, повітряна тривога, летять ракети, летять шахеди, а я умовно кажучи, дитина, яка сидить слухає Інстасамку,— каже Яніна.За словами Соколової, в Україні необхідно змінити підхід до патріотичного виховання, а також створити закони, які будуть на державному рівні забороняти появу російського контенту в Україні, як на відео, так і на аудіохостингах.Зазначимо, частину прибутку, який артисти отримують від прослуховувань своїх треків на стрімінгових сервісах, вони віддають у вигляді податків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA