кіно розвиток

Хочу стати сценаристом. Що для цього потрібно? 8 порад від фахівця

Сейчас читают: 650
womo.ua

WOMO у партнерстві з Українською Кіношколою продовжує серію матеріалів із порадами від українських кінопрофесіоналів для тих, хто хоче працювати в кіно, але не знає, з чого почати.

Поради будуть цінними, зокрема, для підлітків, які визначаються зі своїми майбутніми професіями. А також для тих, хто хоче змінити сферу діяльності або навчитися чомусь новому.

Сьогодні рекомендаціями про те, що потрібно, аби освоїти професію сценариста, ділиться куратор сценарної річної програми Української Кіношколи Ярослав Войцешек – сценарист анімаційних фільмів «Викрадена принцеса» та «Мавка.

Лісова пісня», повнометражних картин «Пульс», «Захар Беркут», «Сторожова застава» та інших.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Сегодня есть приложения и онлайн-сервисы для создания подробных планов помещений. В инструментах для дизайна интерьера можно подобрать цвет обоев, материал для пола и потолка. Также в них есть lifehelper.one /2 месяца назад
kvartblog.ru
Сегодня есть приложения и онлайн-сервисы для создания подробных планов помещений. В инструментах для дизайна интерьера можно подобрать цвет обоев, материал для пола и потолка. Также в них есть kvartblog.ru /2 месяца назад
womo.ua
Подорож до світу йоги: поради для початківців від експерта womo.ua /2 месяца назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA