діти виховання розвиток натхнення дозвілля вибір редакції

Вправи для розвитку уяви дітей: поради від психологині

Сейчас читают: 641
womo.ua

Саме уява дала людству комфорт та затишок, цивілізацію. Головна функція уяви полягає у створенні чогось нового: образів, ідей, думок, предметів.

Рівень розвитку уяви може показати, наскільки унікально може мислити людина. Світлана Кривошеєва, психологиня у дитячому садку МрійДій Ігри, творчі завдання, малювання, конструювання, читання та інші види діяльності сприяють розвитку творчого мислення та уяви дитини, дозволяючи їй експериментувати та виражати власні ідеї.

А ще, уява є передумовою до народження мрії. І навпаки — здатність мріяти допомагає краще уявляти. Тому для дитини важливо створити середовище, умови, де вона зможе сміливо мріяти, фантазувати, отримувати підтримку від дорослих.

Це все дозволяє уяві дозрівати гармонійно. Комплексний підхід до розвитку уяви дитини визначає основу для її майбутнього розвитку як творчої особистості та тієї, яка вміє вільно мислити.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Сегодня есть приложения и онлайн-сервисы для создания подробных планов помещений. В инструментах для дизайна интерьера можно подобрать цвет обоев, материал для пола и потолка. Также в них есть lifehelper.one /1 месяц назад
kvartblog.ru
Сегодня есть приложения и онлайн-сервисы для создания подробных планов помещений. В инструментах для дизайна интерьера можно подобрать цвет обоев, материал для пола и потолка. Также в них есть kvartblog.ru /1 месяц назад
womo.ua
Подорож до світу йоги: поради для початківців від експерта womo.ua /2 месяца назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA