місто Київ виставка натхнення фотовиставка місто Київ

З любов’ю до Києва. У Флоренції відкрилася фотовиставка Массімо Лістрі

Сейчас читают: 733
womo.ua

У головному флорентійському палаці відкрилася виставка Массімо Лістрі, присвячена Києву. Фотограф працював у місті в жовтні минулого року.

Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України. Читайте також: У Парижі відбудеться виставка українського художника про наслідки зруйнованої Каховської ГЕС Завдяки роботам Массімо Лістрі італійці зможуть побачити красу і велич Києва з його багатовіковою історією.

Через об’єктив майстра відвідувачі мають змогу відчути також стійкість та незламність міста та його мешкаців зараз. Массімо Лістрі – один з найвідоміших майстрів інтерʼєрних фотографій.

За 30 років діяльності він сфотографував майже всі найкрасивіші палаци, бібліотеки, музеї світу. Його нерідко називають «архітектором від фотографії». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post З любов’ю до Києва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA