Україна місто Київ книги куди піти у вихідні читання дозвілля Україна місто Київ

У Києві відкриється нова незалежна книгарня «Збірка»

Сейчас читают: 345
womo.ua

У новій незалежній книгарні не буде художньої літератури. Натомість тут можна буде знайти літературу про дизайн, мистецтво, культуру, соціологію, урбаністику, історію, психологію, кулінарію, фотографію, музику та моду.

Про це розповіла співзасновниця Наталія Кузьменко. Фото: facebook.com/kuzmenkonataliia Журнали та книги до відкриття планують доставити з Берліну та Парижу.

А в майбутньому плануютть презентувати добірку іноземних видань. Також до журналів та книжок збираються додати вініл. З українських видань ексклюзивно буде представлений харківський журнал «Люк». Читайте також: Вийшла антологія української поезії про кохання Відкриття книгарні відбудеться 14 лютого о 18.00.

Адже цього дня відзначають не лише День закоханих, а й Міжнародний день книгодарування. «Збірка» працюватиме щодня з 11.00 до 21.00 за адресою: вулиця Золотоворітська 2-А. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post У Києві відкриється нова незалежна книгарня «Збірка» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA