Театр вистава натхнення вибір редакції

«Д.І.М.»: Вистава, що об’єднала мистецтво танцю та музики на відстані

Сейчас читают: 269
womo.ua

Нещодавно театральна сцена знову засвідчила свою невичерпну креативність та інноваційність через прем’єру вистави «Д.І.М.» від Insha Dance Company, яка стала справжнім втіленням творчого пошуку та експерименту.

Хореограф-постановник Ілля Мірошніченко та композитор Віктор Рекало, обидва маючи значний досвід у своїх галузях, взялися за створення цього незвичайного проєкту, не маючи можливості зустрітися особисто.

Вся їхня співпраця відбувалася в онлайн-форматі, що є яскравим свідченням того, як сучасні технології змінюють процес творчості. «Д.І.М.» — це вже третя версія вистави, кожна з яких відкривала нові грані та інтерпретації задуму.

Від самого початку роботи над проєктом, коли була започаткована перша резиденція для розробки хореографічної лексики, лише дует і тріо з первинних 30 хвилин матеріалу змогли дійти до фінальної версії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA