діти підлітки злочини Київщина новини

На Київщині двоє хлопців жостоко побили підлітка та знімали все на камеру: подробиці

Сейчас читают: 642
womo.ua

Поліція Київщини розслідує факт жорстокої бійки між дітьми, в якій двоє 17-річних хлопців били до втрати свідомості 14-річного потерпілого.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області. Зазначається, що в 14-річного хлопця медики діагностували перелом кісток носа, струс мозку, закриту травму голови та контузію ока.

Його терміново доправили до лікарні. Читайте також: Самогубство 12-річної дівчинки на Київщині: з’явилися нові подробиці Фото: Головне управління Національної поліції в Київській області Читайте також: Матері українського ЛГБТ+ військового погрожували через діяльність сина: подробиці Нині обом підліткам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час доби.

За фактом хуліганських дій, вчинених групою осіб [ч. 2 ст. 296 ККУ], за процесуального керівництва Києво-Святошинської прокуратури, слідчі повідомили зловмисникам про підозру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA