суд діти підлітки згвалтування Київщина розслідування

Насильство над 11-річною дівчинкою на Київщині: суд взяв під варту підозрюваних

Сейчас читают: 652
womo.ua

Суд взяв під варту двох підозрюваних у сексуальному насильстві над 11-річною дівчинкою на Фастівщині, які тримали дитину за руки та ноги, ґвалтували та знімали все на відео.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області. Зазначається, що в ізолятор тимчасового тримання помістили 16-річного парубка, який чинив зґвалтування над 11-річною дівчинкою, Також взяли під варту 22-річного молодика, який знімав знущання з дитини на відео, а також 16-річну дівчину, яка тримала потерпілу за руки й ноги. Читайте також: На Київщині затримали чоловіка, який зґвалтував 4-річну дівчинку: подробиці Ще двом неповнолітнім суд обрав санкцію у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що днями поліція Київщини затримала групу неповнолітніх насильників. Підлітки запросили потерпілу в гості, вживали спиртне, а потім вдалися до насильства над дитиною.

Троє дівчат віком від 14-17 років принижували та били потерпілу. Вони ж тримали дівчинку, поки 16-річний юнак вчинив насильницькі дії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA