Ирландия смерть биография Родина новини світу особисте життя відомих людей Ирландия

Померла 56-річна ірландська співачка Шинейд О’Коннор: деталі

Сейчас читают: 805
womo.ua

У віці 56 років померла одна з найвідоміших вокалісток 90-х років — ірландська співачка Шинейд О’Коннор. Про її смерть у середу, 26 липня, повідомило ірландське видання The Irish Times. Читайте також: Померла Королева Єлизавета II: вона правила 70 років Додамо, що причина смерті співачки поки невідома.

Проте пропонуємо дізнатися її біографію нижче в статті. Кар’єра співачки:  Артистка здобула всесвітню популярність завдяки хіту Nothing Compares 2 U, який вийшов в 1990 році.

Billboard Music Awards назвав цю пісню синглом номер один у світі. Читайте також: У віці 82 років померла акторка Ракель Велч У 1990 році, розлучившись зі своїм першим чоловіком, теж музикантом, співачка записала другий альбом під назвою I Do Not Want What I Haven’t Got.

Після виходу альбому О’Коннор стала зіркою світового масштабу. Вона отримала за нього Grammy у номінації «найкращий альтернативний альбом».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA