Скандал бодишейминг булінг жінки

Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак подає до суду через цькування: деталі скандалу

Сейчас читают: 191
womo.ua

Виконувачка обов’язків генерального директора Національного музею Голодомору-геноциду, кандидатка історичних наук Леся Гасиджак готує позов до суду через образу честі та гідності.

Про це Гасиджак заявила в етері «Радіо Свобода». Нагадаємо, що Леся Гасиджак стала жертвою бодішейміну. Напередодні деякі користувачі у соцмережах почали цькувати її через зовнішність. Читайте також: Новий скандал: Оля Полякова подає до суду на українське ЗМІ через бодішеймінг доньки Юрист Клим Братківський написав у своїх соціальних мережах, що Леся Гасиджак не може очолювати музей Голодомору, бо нібито має невідповідну зовнішність.

Деякі коментатори підтримали таку думку. Однак більшість користувачів засудили лукізм та висловилися про неприпустимість такого ставлення.

Наразі його поста із критикою Гасиджак немає, проте залишилися скриншоти. На скандальну ситуацію відреагував уповноважений з прав людини України Дмитро Лубінець, який засудив цькування Лесі Гасиджак через її зовнішність та зазначив, що «професійні якості та здібності» мають бути єдиними критеріями для оцінювання людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA