томат огірки поради дачникам помідор

Огірки й томати в одній теплиці - хитрість чи помилка, яка дорого обійдеться? Пояснюємо

Сейчас читают: 425
hochu.ua

Деякі дачники впевнені, що посадити поруч огірки та помідори - велика помилка. Мовляв, таким чином ви зіпсуєте врожайність обох культур, бо таке сусідство для них небажане.

Та чи дійсно це так?..Відповідь агрономів однозначна: поширена думка, що так робити не варто, помилкова. Але, тільки якщо йдеться про вирощування у відкритому ґрунті - так огірки з томатами можуть спокійно рости поряд.

Однак є деякі нюанси, про які важливо знати, коли йдеться про вирощування цих культур в одній теплиці. Читати також Кожного ранку бийте томати ціпком - і урожай буде фантастичним Ви, звісно ж, можете посадити одну культуру на максимальній відстані від іншої - гірше точно не стане.

Проте головне - не відстань між ними, а дотримання агротехнічних умов вирощування. Пам’ятайте, що:Ці вимоги до обох культур дещо суперечливі, тому, якщо надумали вирощувати томати та огірки в одній теплиці, знайте, що з цього може нічого не вийти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA