місто Харків Скандал Концерт протест Світлана Лобода місто Харків

Дівчина з Харкова, яка влаштувала пікет проти Лободи, розповіла, хто насправді дав їй гроші

Сейчас читают: 483
hochu.ua

16-річна Дарина, яка в Харкові вийшла на одиночний протест проти Світлани Лободи, прокоментувала скандал, що розгорівся. Активістка зізналася, що через свою позицію під час благодійного концерту вона зіткнулася з прямими погрозами.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Другий день у Мережі обговорюють те, як у Харкові Світлана Лобода помітила молоду пікетувальницю з плакатом "Харків без Лободи".

Під час свого виступу артистка подумала, що 16-річній дівчинці заплатили, чим, судячи з відео, серйозно її образила. Однак після широкого розголосу виконавиця зазначила, що поважає будь-яку позицію щодо неї та навіть .

Читати також Перевиховання йде за планом? Світлана Лобода зворушила піснею Скрябіна в Херсоні (ВІДЕО) Своєю чергою 16-річна Дарина в коментарі Newsroom зізналася, що висловлювання Лободи після концерту її здивували, адже особисто їй артистка сказала не тільки про фінансову вигоду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA