Фото Мадонна діти співачка діти знаменитостей випускний

"Дві королеви:" Мадонна вразила мережу рідкісним фото своїх доньок (ФОТО)

Сейчас читают: 696
hochu.ua

Знаменита американська поп-виконавиця Мадонна надзвичайно рідко публікує світлини з особистого життя. Однак навіть загадкова селебретіз не може втриматися, щоб не поділитися радісними подіями зі свого життя.

Нещодавно вона показала підписникам у соцмережах двох своїх прийомних доньок-двійнят. Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також MamaRika жорстко розкритикувала 64-річну Мадонну за її спроби зберегти молодість: "Бабулька поплила" Зауважимо, співачка славиться тим, що публічно не говорить про свої проблеми та загалом майже нічого не розповідає фанам.

Про драми на життєвому шляху, спостережливий шанувальник зірки може дізнатися тільки з її пісень. Однак деякі радісні події  життя поп-королева все ж показує своїй аудиторії.

Як-от фото її прийомних доньок, яке співачка опублікувала з нагоди їхнього шкільного випускного.11-річні Стелла й Естер у кадрі позують у випускних мантіях, тримаючи букети троянд у руках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA