Jerry Heil Фото співачка новини Jerry Heil

"Переслідує онлайн і офлайн:" Jerry Heil заявила про росіянина, який не дає їй спокійно жити (ФОТО)

Сейчас читают: 930
hochu.ua

Українська виконавиця Jerry Heil поділилася з шанувальниками своєю проблемою. Виявляється, артистці досі надокучає один чоловік з росії.

Він, ще до широкомасштабної війни приїздив до Львова та писав співачці образливі смс. Читати також "Вбити волю їм не вдасться": на концерті Jerry Heil маленька прихильниця заспівала її пісню (ВІДЕО)  У своєму Telegram Jerry говорить, що цей російський неадекват постійно тероризує її в соцмережах.

Окрім того чоловік переслідує вчителів української зірки. Він систематично надсилає їм погрозливі повідомлення, в яких вимагає знищити весь контент, пов’язаний із знаменитістю.Переслідує мене онлайн та офлайн.

Скрин — це він написав моєму викладачеві. Накручує і скручує мені підписки в усіх мережах. До війни з Іркутська приїхав до Львова - наша поліція не виявила в його повідомленнях нічого страшного і посміялася,- написала Jerry.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA