султан Сулейман серіал Величне століття султан Сулейман

Точно не гірша за Мер’єм Узерлі: як виглядає акторка, яка мала зіграти Хюррем у "Величному столітті" (ФОТО)

Сейчас читают: 232
hochu.ua

Усі, хто дивився “Величне століття”, однозначно полюбили Хюррем Султан. І справа тут не лише у прекрасно написаному сценарії, а ще й в тому, що Мер’єм Узерлі ідеально відіграла кожну сцену і дійсно змогла підкорити серця глядачів.

Проте, виявляється, ця роль мала дістатися зовсім не їй. Хто мав зіграти кохану Султана Сулеймана, як виглядає та акторка і чому з роллю не склалося, розповідаємо далі.

Читати також Схудла і змінила колір волосся: як виглядає Міхрімах Султан з "Величного століття" зараз Ще до появи Узерлі на кастингу побували тисячі актрис.

Дівчат на роль Хюррем підшукували навіть на вулицях. Однак всі вони були не зовсім тим, чого хотіли творці серіалу. Більш-менш підходящими виявилися лише дві актриси: Ойкю Челік та ще одна дуже популярна в Туреччині акторка, яка, дізнавшись, що для цієї ролі доведеться змінити колір волосся на яскраво-рудий, відразу відізвала свою кандидатуру.В той самий час продюсери проєкту помітили Мер’єм в одному з німецьких короткометражних фільмів і вирішили запросили її у Стамбул на проби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA