люди

«На другій дитині ми зрозуміли: якщо є можливість, то зберегти стосунки може допомогти няня», — секрети гармонійного шлюбу від Олександра Педана

Сейчас читают: 123
elle.ua

Мій головний секрет гармонійного шлюбу полягає здебільшого в дружині Інні. Адже пройшло, певно, із десяток років, поки я став таким сім’янином, за якого б не було соромно.

До того часу родиною майже повністю опікувалася дружина. Інна приділяла більше уваги дітям, підтримувала, так би мовити, сімейне вогнище.

Я в той час займався кар’єрою. Але зараз сповна віддячую їй за терплячість! Почав більше приділяти уваги родині, проводити час із Лєрою та Маріком.

Та й загалом став більш уважний до потреб своєї сім’ї. На щастя, маю й фінансову можливість робити їм постійні «приємності».У якийсь момент зрозумів: мені вже набагато більше подобається виконувати не власні забаганки, а тішити сюрпризами родину.Настав той період життя, коли створюю проекти та працюю на телебаченні зовсім не задля того, аби потішити власне его, а для того, щоб заробити гроші, які можна вкласти в родину та забезпечити майбутнє дітям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA