Нео

Музикант Cepasa присвятив новий трек Києву

Сейчас читают: 941
vogue.ua

Електронний музикант Cepasa (Павло Ленченко) присвятив свій новий трек Києву. В композицію вплетений гімн міста "Як тебе не любити, Києве мій", а сам трек був написаний у квітні-травні після звільнення Київської області від окупантів. "Ми полюбили тебе зараз, Києве, сильніше ніж будь-коли. . . ", - коментує реліз Cepasa. - "У відео ви побачите 28 локацій, 28 сходів і заходів сонця в одному відео.

Трек записаний в квітні і травні в Києві, коли російські війська були вибиті з Київської області. Я вдячний всім захисникам України за те, що це стало можливим".

Кліп на пісню знімався декілька місяців за допомогою дронів - це колаборація Cepasa та ютуб-канала FlyUA, що спеціалізується на зйомках з дронів.

У відео ви побачите чудові київські краєвиди, знаоймі кожному мешканцю міста. І сама пісня, і кліп - зізнання у любові до міста: сильного, вільного, стародавнього Києва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA