Макс Барських Україна Нео Макс Барських Україна

«Україна»: Макс Барських випустив святковий трек до Дня Незалежності

Сейчас читают: 331
vogue.ua

31-ій річниці незалежності України присвячує новий трек музикант Макс Барських. Лірична пісня отримала назву "Україна" - це вже п'ятий трек музиканта від початку повномасштабного вторгнення.

У тексті Макс порівнює Україну з великою родиною, де завжди є підтримка та любов. «Усі ці півроку війни я cтавлюсь до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя", - каже Макс Барських. - "Поки що я не знайшов нового себе.

Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання. «Україна» - це пісня-мрія.

Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна - це сім‘я, в якій люблять і розуміють». Особливе святкове виконання треку "Україна" можна буде почути в колаборації з українськими артистами KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCHI в рамках святкового концерту до Дня Незалежності в ефірі «Єдиних новин».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA