місто Odessa Нео місто Odessa

Музичний фестиваль Odessa Classics цьогоріч відбудеться у Таллінні

Сейчас читают: 978
vogue.ua

Поцінувачі класичної музики вже звикли, що кожного року у червні в Одесі проходить міжнародний фестиваль Odessa Classics, який став візитівкою міста.

Але через повномасштабне вторгення провести фестиваль цього року в Одесі не вдасться, принаймні, не в червні. Тому фестиваль стартує в менших масштабах з 31 травня по 4 червня в Естонії – в Таллінні, Тарту, і в Центрі Арво Пярт в Лауласмаа. "Для нас дуже важливо, щоб традиція фестивалю не переривалася", – розповідає президент Odessa Classics Олексій Ботвінов. – І ми використовуємо кожну можливість на європейських сценах, щоб говорити про агресію з боку росіїї проти держави і народу України.

Ми працюємо з нашими партнерами над продовженням Odessa Classics цього літа в інших європейських локаціях, сподіваємося анонсувати такі новини найближчим часом.

Фестиваль стартує вже 31-го травня в Естонському концертному залі в Таллінні за участю всесвітньовідомого британського сркипаля Даніеля Хоупа, Олексія Ботвінова та Естонського національного симфонічного оркестру під керівництвом Оларі Елтса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA