Україна Чилі люди жертва Нео Україна Чилі

5 українських фільмів, які цьогоріч покажуть у Каннах

Сейчас читают: 697
vogue.ua

З 17 по 28 травня у Франції триватиме Каннський кінофестиваль. На одному з головних кінофестивалів у світі Україна представить відразу кілька нових фільмів, також у межах кіноринку Marche du Film презентують стрічки, що нині перебувають на стадії виробництва.

Розповідаємо про найцікавіші стрічки. Повнометражний дебют Максима Наконечного – це жорстка й сюрреалістична історія про жінку-воїна, яка не бажає бути жертвою.

Після звільнення з ворожого полону аеророзвідниця Ліля намагається повернутися до свого мирного життя в Україні. Вдома вона дізнається, що вагітна внаслідок зґвалтування своїм наглядачем.

Режисер і сценарист стрічки – дебютант Максим Наконечний (режисер фільмів «Невидима», «Новий рік у сімейному колі»), співсценаристка – Ірина Цілик (режисерка фільму «Земля блакитна, ніби апельсин»). «Памфір» – дебютний фільм режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA