психологія

Час бути відповідальним: психолог Наталія Холоденко розповіла про стан “що робити?”

Сейчас читают: 647
hochu.ua

Часто у житті бувають моменти, коли людина в розпачі, або стоїть на роздоріжжі свого вибору, і наче “застигла”, не знаючи, який наступний крок потрібно зробити, аби не нашкодити собі.

Раніше ми писали, як знайти мотивацію під час війни, а тепер розкажемо, як розвіяти сумніви. Доросла та відповідальна особистість має право сумніватися у чомусь і питати порад, але не залежати від стану “що робити?”, зазначає практичний психолог, кандидат філософських наук Наталія Холоденко.

Читати також Злодії, насильники та неврівноважені: як розпізнати людину за нелюбов'ю до котів Зі слів експерта, стабільне нерозуміння, як діяти далі, і що робити, — це позиція невідповідальної людини, яка веде себе, як дитина.Це про дитячу позицію.

Вона в нас може бути, але вона не повинна бути ключовою, тому що якщо з приводу абсолютно всіх життєвих питань ти ходиш і когось і щось питаєш, ти ніколи не стаєш відповідальним і дорослим, тобто ти живеш в ілюзії розвитку,— зазначила Наталія Холоденко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA