Фото Віктор Павлік Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка показала, як змінилася за останні 8 років (ФОТО)

Сейчас читают: 550
hochu.ua

Молода дружина 57-річного співака Віктора Павліка Катерина Павлік (дівоче прізвище Реп'яхова) відсвяткувала свій 29-ий день народження, а зовсім нещодавно показала своїм фоловерам фото, які були зроблені ще в її студентські роки.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також "Прокатіть його до Бахмута": Військові висміяли Віктора Павліка за скандал зі спецперепусткою (ВІДЕО) У Instagram сторіз дівчина опублікувала фотознімок, на якому вона стоїть за кафедрою в аудиторії перед викладачами.

Цій світлині виповнилося вже 8 років. 8 років тому захищала диплом, — підписала знімок Катерина.Зауважимо, що за останній час Реп’яхова зовнішньо доволі сильно змінилася.

Шанувальники підмітили, що волосся у жінки було дещо темнішим. Такі зміни у зовнішньому вигляді можна спостерігати відтоді, коли Катерина стала коханою людиною Віктора Павліка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA