собаки Нео домашні улюбленці приготування

Як відучити собаку гавкати під час приготування йому їжі: перевірений лайфхак

Сейчас читают: 635
hochu.ua

Портал PetHelpful опублікував один корисний лайфхак, який допоможе надресирувати собаку так, щоб він слухняно мовчки чекав на свій обід.

Вам доведеться витратити трохи часу та терпіння на це, але результат має приємно здивувати. Читати також Постійно кричить! 6 причин, через які нявкають кішки і що з цим робити Виберіть вільний день, коли у вас буде достатньо часу та терпіння для дресирування свого волохатого друга.

У той момент, коли ваш собака почне гавкати, зупиніться на місці. Просто замріть, як статуя, і зачекайте приблизно до тиші.Після того, як ваш собака замовкне протягом цих секунд, продовжіть приготування їжі.

Як тільки пес знову починає гавкати — знову завмирайте і не рухайтеся. Якщо гавкіт триває, ви навіть можете залишити кухню і повернутися тільки після того, як ваш собака замовкне мінімум на 10 секунд.Це допоможе перервати ланцюжок поведінки, за яким діє собака: погавкав і йому дали обід.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA