Люксембург кинофестиваль українські фільми фільми кіно Держкіно Люксембург

Кінофестиваль CinEast: які фільми представлять Україну?

Сейчас читают: 246
womo.ua

Цього року на кінофестивалі CinEast у Люксембурзі Україну представлять фільми створені за підтримки Держкіно. Про це пише Держкіно.

У офіційній конкурсній програмі за головний приз змагатиметься фільм «Степне» режисерки Марини Вроди. Разом з іншими 6-ма номінантами фільм претендуватиме на Гран-прі, Спеціальний приз журі та Премію критиків. Читайте також: Премія «Кіноколо»-2023: повний список номінантів «Степне» – це історія Анатолія, чоловіка, який повертається додому з великого міста, щоб піклуватися про свою хвору матір.

Смерть матері, зустріч з братом та жінкою, яку він любить, змушують його замислитися над життям, яке він прожив, і рішеннями, які він приймав по дорозі.

І тоді, перед своєю смертю, мати розповідає Анатолію про скарб, який вона поховала у сараї. Фільм Анни Бурячкової «Назавжди-Назавжди» побореться за Премію Молодих Талантів серед режисерів першого або другого повнометражного фільму з наступного вибору. Читайте також: З плакатами про Україну: команда фільму «Назавжди-назавжди» провела акцію на Венеційському кінофестивалі: фото Дія фільму розгортається в Києві наприкінці 90-х.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA