прикраси кар'єра успішна жінка вибір редакції

Важливо вловити момент, коли реальність коливається і клубочиться: Валерія Прокопець про творчий шлях

Сейчас читают: 717
womo.ua

Валерія Прокопець, українська дизайнерка, засновниця студії Grimoire La Poule Noire. З 2008 року працює з полімерною глиною в жанрі авторської мініатюри, а також поєднує у своїх роботах філігрань, скань, мозаїку, імітацію емалі та скла.

Ці прикраси настільки тонко і майстерно виконані, що здається, ніби вони зійшли зі сторінок журналів про ар-нуво. Попри великий досвід та регулярне відточення власного стилю пані Валерія розуміє, що завжди є куди зростати.

В ексклюзивному інтерв’ю WoMo Валерія Прокопець розповіла про творчий шлях, натхнення та батьківство. З чого все почалося Почалось все так давно, що мені легше вигадати якусь щемливу  історію професійного «успішного успіху», ніж відтворити реальний алгоритм подій.

До того ж ці терміни доволі умовні. У студентські роки я на рівні хобі між навчанням та роботою займалася образотворчим мистецтвом: графіка з елементами колажу, напевно, була улюбленим видом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA