Украина здоров'я війна в Україні допомога ЗСУ Украина

Мережа оптик «Люксоптика» пропонує учасникам бойових дій безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи

Сейчас читают: 747
womo.ua

Компанія “Люксоптика”, що володіє найбільшою мережею оптик по всій території України, пропонує захисникам та захисницям свої безплатні послуги з перевірки зору.

Якщо за результатами перевірки офтальмологами мережі військовим будуть призначені окуляри чи контактні лінзи, компанія також надасть їх безплатно.

Загалом компанія планує надати допомогу військовим на суму 120 000 євро, а це 36 000 окулярів, 100 000 контактних лінз та 15 000 послуг з діагностики та виготовлення окулярів.

Скористатися допомогою можна протягом всього 2024 року. Отримати послуги можна в більшості з майже 230 магазинів мережі. Для максимальної зручності записатися на перевірку зору попередньо та проконсультуватись можна зателефонувавши до найближчого магазину “Люксоптики” у робочий час за номерами, вказаними на офіційному сайті. Читайте також: 25 тисяч українських дітей чекають на здійснення мрій Допомога надається безпосереднім учасникам бойових дій, що проходять службу у підрозділах Міністерства оборони України, Національної гвардії України, СБУ, Державної прикордонної служби України, які мають відповідну відмітку у військовому квитку від 24.02.2022 року або належать до штату військової частини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA