Нео

Шанувальник Бейонсе спробував перекричати співачку на концерті: реакція зірки підкорила Мережа (ВІДЕО)

Сейчас читают: 154
hochu.ua

У відомої американської попдіви Бейонсе на початку травня стартував міжнародний концертнийтур на підтримку сьомого альбому Renaissance.

На одному з концертів трапився казус. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Прихильники по всьому світу з нетерпінням чекають виступ улюблениці, адже вона у 2018 році зробила паузу та не виступала, а проводила час з родиною та записувала пісні на студії.

Читати також Тіна Кароль співпрацює з легендарною Діаною Воррен: за її плечима пісні для Селін Діон, Тіни Тернер та інших Нещодавно в Мережі з’явилося кумедне відео, на якому можна помітити, як співачка виходить ближче до сцени та починає співати свою пісню, а шанувальник, який, вочевидь, був під дією сильних емоцій, почав співати з нею в унісон, але намагаючись перекричати.Однак зірка не стала влаштовувати скандал, вона лише мило подивилася на нього, посміхнулася і продовжила свій виступ.

Читати також 38-річна Тіна Кароль знялася для журналу без укладки та макіяжу: як вона виглядає в житті (ФОТО, ВІДЕО) Раніше ми писали, що Бейонсе відкрила концерт у капелюсі від українського бренду Ruslan Baginskiy.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA